// Lease uw zakelijke auto

Voor het aanschaffen van een auto van de zaak dient u als ondernemer een aantal beslissingen te nemen. Wordt de aankoop uit eigen middelen gefinancierd of houdt u liever kapitaal beschikbaar voor de bedrijfsvoering? Verder is het van belang of u het beheer en het operationeel houden van uw wagenpark in eigen beheer neemt, of dit uitbesteedt zodat u zich meer op uw eigen bedrijfsvoering kunt richten. Voor een juiste afweging kunnen fiscale voordelen een bepalende rol spelen in de keuze voor een leaseproduct. Car Plan vindt het van groot belang aan deze beslissingen en wil u hierbij goed en uitgebreid begeleiden.

Globaal gezien biedt Car Plan 3 leaseproducten:

Car Plan Financial lease

Het spreiden van investeringskosten in maandelijkse termijnen heeft vele voordelen. Uw bedrijfsmiddelen blijven beschikbaar voor investeringen in uw eigen bedrijf. Alle operationele zaken rondom uw wagenpark zoals onderhoud, brandstof, belasting en verzekering regelt u zelf. Daarnaast wordt de auto geactiveerd op uw bedrijfsbalans, wat fiscaal interessant kan zijn, bijvoorbeeld voor de investeringsaftrek of een versnelde afschrijving. Elk bedrijf is anders. Om te zien welke fiscale regelingen voor uw bedrijf van toepassing zijn, adviseren wij u contact op te nemen met uw accountant. Car Plan kan een op maat gemaakte offerte bieden voor uw situatie.

De kenmerken van Car Plan Financial Lease op een rij:
  • vaste looptijd, rente en maandbedrag,
  • activering op de bedrijfsbalans,
  • operationele zaken in eigen hand,
  • fiscale voordelen mogelijk,
  • slottermijn mogelijk.

Car Plan Operationale Lease

Wilt u liever zakelijk rijden zonder daar veel omkijken naar te hebben, dan biedt Car Plan Operational Lease uitkomst. Na het samenstellen van de auto regelt Car Plan de aankoop en alle operationele zaken tegen een vast bedrag per maand. Hierbij wordt vooraf een looptijd en maximale kilometrage vastgesteld. Ook kan er gekozen worden uit diverse serviceonderdelen, zoals brandstof, onderhoud, hulpdienst, (winter)banden. Car Plan is uw vaste aanspreekpunt voor alle zaken rondom uw wagen(park). Van onderhoud tot schadeherstel. Een prettige gedachte dat uw auto('s) in goede handen is (/zijn). Na afloop van de overeenkomst wordt de auto ingeleverd en kunt u opnieuw contract afsluiten voor een nieuwe leasewagen.

De kenmerken van Car Plan Operational Lease in het kort:
  • vooraf afgesproken looptijd en kilometrage,
  • maandelijks een vast bedrag voor rente, afschrijving en servicecomponenten,
  • eventuele schadevrije jaren bieden korting op uw leasetarief,
  • zelf samenstellen van servicecomponenten,
  • Car Plan is uw aanspreekpunt voor alle zaken die met uw leaseauto te maken heeft.

Car Plan Netto Operational Lease

Dir is een variant op de Car Plan Operational Lease vorm. Wenst u alles rondom uw auto zelf in de hand te houden, op de aankoop na, dan is een Car Plan Netto Operational Lease een optie. Bij deze lease-vorm worden alleen de afschrijving en de rente opgenomen in het maandbedrag. U ondervangt hiermee het restwaarderisico. Alle overige zaken wat uw auto betreft worden door u zelf geregeld. Na afloop van de looptijd levert u de auto weer in en kunt u opnieuw een overeenkomst aangaan voor een nieuwe lease-auto.
Neem contact met ons op voor meer informatie //

// CONTACT

Car Plan B.V.
Hudsondreef 6
3565 AV UTRECHT
T: 030 - 263 4800
E: info@carplan.nl

Vakgarage Car Plan
Hudsondreef 6
3565 AV UTRECHT
T: 030 - 263 4888
E: info@vakgaragecarplan.nl