// Subaru Forester

Maak kennis met de nieuwe Subaru Forester EyeSight, een zeer comfortabele SUV met veel persoonlijkheid en temperament. Een betrouwbaar vervoermiddel met Symmetrical All Wheel Drive, en in zijn klasse een bijzonder gunstig brandstofverbruik. Of u nu uw familie op een veilige manier wilt vervoeren, of een avontuurlijke reis wilt maken, de Forester is in alle gevallen een praktische en betrouwbare auto die het milieu zo min mogelijk belast. De Subaru Forester biedt een ruim interieur en hoge zitpositie. Ideaal om goed overzicht te hebben op de omgeving.
De Subaru Forester is naast praktisch ook een wagen met een pure rijbeleving dankzij de permanente vierwielaandrijving. Bovendien biedt de Forester een uitermate comfortabel gebruiksgemak. Wat uw activiteiten ook zijn, de Forester is uw betrouwbare en flexibele metgezel op al uw trips.

Symmetrie zorgt voor balans

Subaru Forester beschikt over het Symmetrical AWD-systeem. Dit systeem werkt perfect samen met de nieuwe X-mode. Dit systeem maximaliseert de vermogensafgifte en tractie en zorgt voor optimaal grip op oneffen en/of sterk klimmende wegen en in gladde weersomstandigheden. Het biedt u controle als het terrein eens niet zo vlak is. Het helpt u over natte of besneeuwde bergwegen en in ruw terrein tijdens een van uw avontuurlijke trips. Ook helpt het u onverwachte obstakels op uw route te overwinnen. wel zo'n veilig idee.

De Subaru Boxer Motor

Doordat de Subaru Boxer Motor laag in het chassis is ingebouwd heeft deze SUV een laag zwaartepunt. Dit resulteert in een stabiele wegligging en meer balans tijdens het rijden. iets dat u niet snel zult verwachten van een SUV. Een bijkomstig voordeel is dat deze motor een vlakker ontwerp heeft, en dat geen extra stijfheid en een langere levensduur van de motor.

Car Plan: Subaru Forester

Veiligheid staat voorop

Veiligheid is bij elk Subaru model bijzonder belangrijke vereiste. Elk Subaru-design is uitermate sterk en tegelijkertijd slim. Enkele voorbeelden:

  • Subaru's zijn standaard uitgerst met AWD,
  • Vehicle Dynamics Control houdt via sensoren in de gaten of de auto de door de bestuurder beoogde koers blijft volgen. In geval overstuur of onderstuur drijgt op te treden, zorgt dit systeem ervoor dat de aandrijfkrachten naar de wielen zodanig herverdeeld wordt, het motorvermogen zodanig aangepast wordt, en de remfunctie op elk wiel afzonderlijk wordt bepaald, dat de auto veilig op de weg blijft.
  • Optimaal zicht op de omgeving vanuit de bestuurdersstoel.

X-mode

X-mode is een extra capaciteit op vrijwel elk wegdek. Exdtra veilig in gladde of natte situaties en op steille hellingen. In X-mode helpt het Hill Descent Control om automatisch een constante rijsnelheid te behouden tijdens afdalingen.

5 sterren Auro NCAP

De nieuwe Subaru Forester ontving de maximale score van 5 sterren in de veiligheidstest van Euro NCAP (2012).


Neem, voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, contact op met onze showroom.

Brochure Prijslijst Proefrit Offerte

// CAR PLAN:

Dealer van:

Specialist in:

// CONTACT

Car Plan B.V.
Hudsondreef 6
3565 AV UTRECHT
T: 030 - 263 4800
E: info@carplan.nl

Vakgarage Car Plan
Hudsondreef 6
3565 AV UTRECHT
T: 030 - 263 4888
E: info@vakgaragecarplan.nl