// Subaru BRZ


De nieuwe Subaru BRZ, een echte 'rijders'-auto

Rijden in de nieuwe Subaru BRZ is een belevenis. Het sensationele gevoel in scherpe snelle lange bochten wanneer je één bent met je auto. Dat is wat Subaru voor ogen heeft. De Subaru BRZ is een pure sportwagen met de krachtige en gebalanceerde Subaru Boxer Motor. Deze wagen bezit een handling en reactievermogen die zorgt voor een sensationele 'fun'-beleving voor u als bestuurder. En deze 'fun'-beleving gaat niet meer weg...

De Subaru Boxer Motor

De nieuwe generatie Subaru Boxer Motor vormt het hart van de Subaru BRZ. Deze motor bezit een ongekende precisie. De vernieuwde technieken zorgen voor een lager brandstofverbruik. Bovendien heeft Subaru deze motor lager in het chassis en dichter bij de bestuurder geplaatst. Dit zorgt voor een betere wegligging en voor de bestuurder een directer gevoel met de motor. Het gevoel één te zijn met de motor... Een uniek ontwerp dat autorijden weer tot een beleving maakt.

Subaru BRZ biedt veiligheid

Veiligheid staat bij Subaru altijd al hoog in het vaandel. Ook de BRZ is voorzien van alle Subaru veiligheidssystemen:
  • ringvormige versterkte frames voor stevige bescherming voor de inzittenden,
  • SRS airbags voor, opzij, bij de knieën en voor de ramen,
  • Vehicle Stability Control,
  • Uitstekend zicht door grote ruitoppervlakken en stoelpositie.Neem, voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, contact op met onze showroom.
Brochure Prijslijst Proefrit Offerte

// CAR PLAN:

Dealer van:

Specialist in:

// CONTACT

Car Plan B.V.
Hudsondreef 6
3565 AV UTRECHT
T: 030 - 263 4800
E: info@carplan.nl

Vakgarage Car Plan
Hudsondreef 6
3565 AV UTRECHT
T: 030 - 263 4888
E: info@vakgaragecarplan.nl