// Subaru Fabrieksgarantie

Subaru's staan bekend om hun betrouwbaarheid en kwaliteit. Toch is het altijd mogelijk dat zelfs een Subaru de fabriek verlaat met een defect. In die gevallen is het goed dat Subaru's afgeleverd worden met diverse uitstekende garantievormen:

Algemene garantie

Voor alle nieuw afgeleverde Subaru's geldt een garantietermijn van 36 maanden (3 jaar), gerekend vanaf de dag dat het voertuig in bedrijf gesteld wordt, aan de eerste eigenaar wordt geleverd of wordt geregistreerd (wat het eerst van toepassing is) met een maximum van 100.000 km. Uitgesloten van deze garantie zijn: banden, ruitenwisserbladen en andere specifieke, aan slijtage onderhevige onderdelen. Vraag in onze showroom wat er precies onder deze garantie valt. Overigens vindt u de volledige garantievoorwaarden ook terug in het bij elke nieuwe Subaru meegeleverde Garantie- en Serviceboekje.

Oppervlaktecarrosserie- en lakgarantie

Op oppervlakteroest en lakdefecten geldt een garantietermijn van 3 jaar. Deze garantie geldt alleen als de oppervlakteroest en/of lakdefecten het gevolg zijn van materiaal- en/of fabrieksfouten. Voor deze garantie geldt géén kilometerbeperking.

Carrosseriegarantie

De carrosserie is 12 jaar gegarandeerd tegen doorroesten van binnenuit als dit veroorzaakt is voor materiaal- en/of fabrieksfouten. Er geldt geen kilometerbeperking op. Onder 'carrosserie' vallen alle originele Subaru-plaatwerkdelen zoals motorkap, deuren, achterklep, bodemplaat en kokerbalken, maar nadrukkelijk niet de delen die aan de carrosserie bevestigd zijn, zoals lijsten, bumpers en scharnieren.

Originele onderdelen /accessoires

Op originele Subaru-onderdelen en Subaru-accessoires geldt een garantie met een duur van 24 maanden tegen materiaal- of fabricagegebreken. De garantie gaat in vanaf het moment van aankoop. Voorwaarde is dat de betreffende originele onderdelen en accessoires zijn gemonteerd en/of geleverd door een officieel erkende Subaru-dealer/werkplaats, zoals Car Plan.
Vragen? Neem contact met ons op // Verlengde garantie: Subaru Zekerheidsplan //

// CONTACT

Car Plan B.V.
Hudsondreef 6
3565 AV UTRECHT
T: 030 - 263 4800
E: info@carplan.nl

Vakgarage Car Plan
Hudsondreef 6
3565 AV UTRECHT
T: 030 - 263 4888
E: info@vakgaragecarplan.nl