// Zomer- en winterbanden

Car Plan: voor uw zomer/winterbanden incl. opslagWinterbanden zijn gemaakt van een ander materiaal dan gewone gebruiksbanden (zomerbanden). Het materiaal van winterbanden is zachter en bovendien is het profiel anders. Winterbanden beschikken over een soort van lamellen die zorgen voor een betere grip op een gladde of natte ondergrond.

Niet alleen tijdens de wintersport, maar ook in ons eigen land waar het 's winters flink nat en glad kan zijn, is het aan te raden in het najaar uw banden om te wisselen voor winterbanden. In het voorjaar laat u dan de zomerbanden er weer onderzetten. In sommige landen, bijvoorbeeld Duitsland en Oostenrijk, zijn winterbanden tussen 1 november en 15 april zelfs verplicht. Denkt u daaraan voordat u op vakantie gaat!

Heeft u nog geen winterbanden? Laat u door ons informeren en adviseren over welke banden u voor uw auto nodig heeft. Neem contact op via onze winterbandenservicelijn: 030 - 2634800.

Opslag van uw extra set banden

Uw extra set banden laat u eenvoudigweg bij Car Plan opslaan. Wij rekenen voor de opslag een gering vast bedrag. Voor dit bedrag zorgen wij dat uw banden in goede conditie blijven, en staan ze u niet in de weg.

Maak tijdig een afspraak voor het omwisselen

Beschikt u al over een extra set banden (al dan niet bij ons in de opslag), dan kunt u voor het omwisselen langs komen in de werkplaats. Maak hiervoor online een afspraak op datum en tijd. Onze monteurs wisselen de banden dan snel en vakkundig voor u om.
Online werkplaatsafspraak //

// WERKPLAATSAFSPRAAK

Maak online een afspraak met de werkplaats

Maak online een afspraak voor onderhoud of reparatie.

Plan uw afspraak //

// CONTACT

Car Plan B.V.
Hudsondreef 6
3565 AV UTRECHT
T: 030 - 263 4800
E: info@carplan.nl

Vakgarage Car Plan
Hudsondreef 6
3565 AV UTRECHT
T: 030 - 263 4888
E: info@vakgaragecarplan.nl