// Schadeherstel

Car Plan Utrecht, schadeherstel voor Subaru, Lancia, Jeep, Dodge RAM

Vroeg of laat krijgt iedere automobilist ermee te maken: schade. Of het nu een licht of een zwaarder schadegeval betreft, wij maken uw auto weer snel en vakkundig als nieuw.

Veiligheid én waardebehoud

Bij elk schadegeval is het van belang dat u vakkundig geholpen wordt en dat de schade snel wordt hersteld, zodat de waarde van uw auto niet terugloopt. Maar soms ook – veel belangrijker – zodat uw veiligheid niet in het gedrang komt. Bij Car Plan Utrecht bent u voor schadeherstel aan het goede adres.

Eén adres

Wij hebben alle benodigde kennis en kunde in huis, én gebruiken zo veel mogelijk originele onderdelen. Zo blijft uw auto voldoen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen. Ook al verwijst uw verzekeringsmaatschappij u naar een schadeherstelbedrijf waar zij zelf zaken mee doet, de keuze blijft altijd aan u. Breng uw Subaru, Jeep, Dodge RAM of Chrysler voor schadeherstel naar zijn thuishaven, Car Plan! Wij zijn Subaru-dealer en specialist in Jeep, Chrysler en Dodge RAM, maar ook voor elk ander merk kunt u bij ons terecht.

Klik hier om direct een werkplaats afspraak te maken //

// WERKPLAATSAFSPRAAK

Maak online een afspraak met de werkplaats

Maak online een afspraak voor onderhoud of reparatie.

Plan uw afspraak //

// CONTACT

Car Plan B.V.
Hudsondreef 6
3565 AV UTRECHT
T: 030 - 263 4800
E: info@carplan.nl

Vakgarage Car Plan
Hudsondreef 6
3565 AV UTRECHT
T: 030 - 263 4888
E: info@vakgaragecarplan.nl