// Ruitreparaties

Car Plan: steenslagschade herstel

Sterretje in de voorruit

Voor u het weet heeft u het in uw voorruit, een sterretje door een opspringend steentje afgegeven door uw voorganger. Het gevolg is een kleine beschadiging en deze kunnen, door weersomstandigheden en temperatuurwisselingen, uitgroeien tot flinke barsten. Zonde, want dan moet u uw hele voorruit laten vervangen, met alle kosten van dien.

Om het niet zo ver te laten komen, is het beter om het sterretje in uw voorruit zo snel mogelijk te laten repareren. Dit wordt door bijna alle verzekeringen volledig gedekt, zonder dat het gevolgen heeft voor de premie. De declaratie doen wij voor u; u heeft er dus helemaal geen omkijken naar.

Reparatie van steenslagschade

Rij dus, zodra u een sterretje in uw ruit ziet, direct even naar onze werkplaats. Daar wordt de beschadiging op vakkundige wijze verholpen. Eerst wordt het vocht en de verontreiniging uit het sterretje verwijderd met een vacuümklok en daarna wordt de beschadiging geïnjecteerd met een heldere hars. Die hars laten we uitharden met een UV-lamp. Uw ruit wordt hierdoor weer zo goed als nieuw.

Ruitvervanging

Is uw ruit zodanig beschadigd dat deze vervangen moet worden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. De monteurs van Car Plan verwisselen uw ruit op uiterst vakkundige wijze, zodat u snel weer veilig de weg op kunt gaan.

Maak vandaag nog een afspraak met onze werkplaats.
Online werkplaatsafspraak //

// WERKPLAATSAFSPRAAK

Maak online een afspraak met de werkplaats

Maak online een afspraak voor onderhoud of reparatie.

Plan uw afspraak //

// CONTACT

Car Plan B.V.
Hudsondreef 6
3565 AV UTRECHT
T: 030 - 263 4800
E: info@carplan.nl

Vakgarage Car Plan
Hudsondreef 6
3565 AV UTRECHT
T: 030 - 263 4888
E: info@vakgaragecarplan.nl