// Subaru Glass Coating

Subaru Glass Coating


Subaru Glass Coating rekent af met wasstraatkrasjes en vogelpoep


 

Keramische afwerking voorkomt krassen en doffe plekken in de autolak.
Eenmalig aanbrengen gaat aanhechting van vuil en stof tegen.
Vijf jaar garantie tegen kwaliteitsverslechtering van de lak.


CAR PLAN BIEDT:


Bescherming van uw auto en uw garantie,

Bescherming voor interieur en interieur

Prijs: € 499,- incl. BTW
 

Bescherming voor interieur, exterieur en inclusief lichtmealen velgen

Prijs: € 549,- incl. BTW
  

Eigenaren van een nieuwe of gebruikte Subaru hoeven niet meer bang te zijn dat de lak van hun trotse bezit lijdt onder pekelaanslag, vogelpoep, uv-straling of de harde borstels van de wasstraat: na aanbrengen van Subaru Glass Coating is de lak optimaal beschermd. Subaru Glass Coating wordt eenmalig aangebracht en geeft vijf jaar lang garantie tegen kwaliteitsverslechtering van de lak, niet alleen voor nieuwe maar ook voor al wat oudere Subaru’s.
Subaru Glass Coating is een speciale keramische coating die de lak beschermt en de aanhechting van stof en vuil tegengaat. De beschermende laag houdt de auto vijf jaar in showroomconditie en geeft de lak een diepe, blijvende glans.


 

Bescherming
Het enige onderhoud aan de lak dat overblijft is het regelmatig afwassen van vuil. Dat gaat overigens een stuk makkelijker dan zonder Subaru Glass Coating, want het vuil kan zich niet vasthechten.

Waar in de zomermaanden altijd het risico bestaat dat vogeluitwerpselen in de felle zon de lak beschadigen en in de winter het strooizout via kleine krasjes het plaatwerk bereikt, zorgt Glass Coating voor een beschermende laag. Deze laag is vele malen sterker en duurzamer dan autowax en hoeft daarom ook maar eens in de vijf jaar aangebracht te worden, volgens een speciale procedure.

Zuinig
De kosten zijn zo weer terugverdiend: niet alleen heeft een auto waarvan de lak in nieuwstaat verkeert een hogere waarde bij inruil, ook zijn de waskosten lager. Er is immers een minder duur wasprogramma nodig om de auto schoon te krijgen.

Daarnaast zijn de kosten van het overspuiten van een lelijk of beschadigd plaatdeel, zoals bijvoorbeeld het dak of de motorkap, fors hoger dan de investering in Glass Coating. Wie zuinig is op zijn Subaru, of het nu gaat om een nieuwe Outback of een al wat oudere Forester, doet er daarom goed aan eens te informeren naar Subaru Glass Coating.

 

Laat uw auto behandelen, maak nu online een werkplaatsafspraak //