// BOVAG Garantie

 

De zekerheid van Car Plan is de zekerheid van BOVAG

BOVAG Garantie

Alle gebruikte auto’s worden standaard geleverd met minimaal 6 maanden BOVAG Garantie. Op reparaties en onderhoud ontvangt u 3 maanden garantie. U ontvangt passend vervangend vervoer tijdens BOVAG Garantiewerkzaamheden. Mocht er een geschil zijn over uitvoering en uitleg van de BOVAG Garantie en de Algemene Voorwaarden BOVAG, dan ontvangt u gratis onpartijdige BOVAG Bemiddeling.

Verlengde BOVAG Garantie

De standaard BOVAG Garantie is onder bepaalde voorwaarden te verlengen tot 12 , 18 of 24 maanden. Lees de voorwaarden erop na.

BOVAG-garantievoorwaarden // (.pdf, 1,8 Mb)

 

Nationale Auto Pas (NAP)

Nationale Auto Pas

De Nationale Auto Pas biedt duidelijkheid over de kilometerstand van een occasion. Eén op de achttien gebruikte auto’s in Nederland heeft een opzettelijk teruggedraaide kilometerteller. Stichting Nationale Auto Pas (NAP) bestrijdt en voorkomt tellerfraude en geeft duidelijkheid over de kilometerstand vóórdat u een gebruikte auto koopt. Als u een gebruikte auto koopt, heeft u behoefte aan betrouwbare informatie.

Sinds 1991 verzamelt Stichting NAP de kilometerstanden van bijna alle motorvoertuigen in Nederland. Zo wordt van vrijwel iedere auto een kilometerhistorie opgebouwd. Als de kilometerstand van een voertuig wordt teruggedraaid, valt dat dus meteen op. Heeft een occasion een Nationale Auto Pas, dan is dat een extra garantie voor u.

// CONTACT

Car Plan B.V.
Hudsondreef 6
3565 AV UTRECHT
T: 030 - 263 4800
E: info@carplan.nl

Vakgarage Car Plan
Hudsondreef 6
3565 AV UTRECHT
T: 030 - 263 4888
E: info@vakgaragecarplan.nl